Meer dan 15 jaar succesvolle projecten en digitale expertise.

Intoappsnwebs, een naam waar je misschien over struikelt, maar dat inmiddels goed is gegrondvest. Onze passie in het werk is om mooie ervaringen te creëren die werken voor zowel bedrijven als gebruikers. Wij brengen zuurstof, creativiteit en een praktische can-do mentaliteit mee en zetten ons van begin tot eind volledig voor jou in. Constante vooruitgang, ononderbroken focus en tastbare resultaten.
Wanneer je besluit met ons samen te werken, krijg je onze onverdeelde aandacht.

Over Maria Clarke, eigenaresse
"Wie ik ben als persoon staat niet los van wie ik ben in mijn onderneming. What you see is what you get.
Het gaat mij om de ontmoeting met jou en dan mooie ervaringen te creëren die werken zowel voor jouw als voor jouw klanten.
Ik ben avontuurlijk, ambitieus, oprecht en veelzijdig.
Mijn vrije tijd breng ik door met mijn 16-jarige zoon, mijn vrienden & familie, lekker uiteten, het bezoeken van mooie plekjes en fotograferen. Wil je samen een project starten, een (nieuwe) richting inslaan? Of gewoon koffie drinken en een praatje maken? Je bent van harte welkom!".

Groetjes,
Maria Clarke


reviews

Wat klanten delen

studioZebravink

Maria heeft geweldig werk verzet voor onze nieuwe website. We hebben gedurende het hele traject super samengewerkt en ook veel lol gehad. Maria heeft verstand van zaken en denkt geweldig met je mee. Ze blijft kalm en helder communiceren en niets is Maria te veel. Ze zet altijd dat extra tandje bij om zo tot een eindresultaat te komen waar we allemaal blij van worden!

Renate Meijers
eigenaresse

Techwork

Maria heeft voor Techwork een nieuwe website gemaakt, geheel naar onze wensen. De samenwerking was professioneel en plezierig omdat Maria meedenkt en helder adviseert. Ze is innovatief en grafisch sterk en dat vertaalt zich naar een mooie site die ook voor de toekomst mogelijkheden biedt voor verdere uitbreiding en ontwikkeling. Wij zijn erg tevreden en bevelen Maria graag aan!

Jacqueline Alders
Accountmanager

Wendy Linders

Samen met Intoappsnwebs heb ik al menig project mogen realiseren. Ik als communicatieprofessional en Maria als degene die zorgt voor een passende website. Een passende website staat bij Maria, voor maatwerk met vernieuwende elementen en het is pas af als de laatste puntjes ook op de i staan.

Wendy Linders
Eigenaresse

Diervoederwaarde.nl

Korte lijnen, fijne samenwerking, top resultaat! Echte aanrader!

Imelda Gielen
Quality Assurance

Architect Hans Goossens

Creatief. Men denkt mee. Goede service.

Hans Goossens
Eigenaar

HRContracting

Intoappsnwebs heeft onze website gemaakt en daar zijn wij heel tevreden mee. De prijs kwaliteit verhouding is prima en ook het proactief meedenken. Intoappsnwebs is een echte aanrader voor alle bedrijven die een prima website en een goed advies willen hebben.

Maarten Post
Mede Eigenaar

Jacqueline Mantelzorgmakelaar

Maria heeft voor mij als Mantelzorgmakelaar een prachtige website gemaakt waar ik erg blij mee ben.
De samenwerking naar deze website was zeer prettig en professioneel. Ik krijg vaak van klanten te horen dat de uitstraling van de website een rol heeft gespeeld in de keuze voor mij. Dat is natuurlijk het ultieme doel van de website!

Jacqueline Alders
Eigenaresse

Gemeente Venray

Ik werk graag samen met Maria. Voor de gemeente Venray heeft Maria ons geholpen bij het opzetten van professionele websites om onze diverse beleidstukken vorm te geven. Ze voelt goed aan wat onze wensen zijn, levert de dienstverlening zoals afgesproken, is snel en communiceert helder. Ook de complimenten van College van B&W, zij zijn erg enthousiast. Kortom: een zeer tevreden klant!

Petra Bulk
Beleidsadviseur veiligheid (Venlo)

EnVeCo BV

Een creatief stel met leuke, vernieuwende ideeën. Zij kunnen een compleet concept neerzetten met bijbehorende vervolg acties zodat de ontwikkelde creaties continu vernieuwen. Top werk!

Wim van Heugten
Eigenaar

Coenders Bewindvoering

Maria heeft met haar team meegewerkt aan een nieuwe website voor Coenders bewind en levensexecuteur. Deze nieuwe site heeft een warme maar ook professionele uitstraling. Dank daarvoor.

Carla Coenders
eigenaresse

Peter Kelleter

Snelle en professionele ondersteuning t.a.v. mijn website, erg fijn en betrouwbaar!

Peter Kelleter
Eigenaar

Wauw Speciaal voor jou

Wij werken al geruime tijd met Wauw speciaal voor jou! en onze stichting Wauw Wenst samen met Intoappsnwebs. Wij zijn hier dan ook heel tevreden over. Maria is heel fijn om mee samen te werken. Ze is professioneel en heel goed in haar werk. Ze luistert heel goed maar weet ook altijd precies dat te zeggen zodat het gevraagde nog beter wordt. Ik kan haar zeker aanraden en ze zal zeker een positieve draai geven aan uw bedrijf.

Diana Aengenend
PR & Communicatie

Samen bij Afscheid

Maria heeft voor mij een heel mooi logo en huisstijl ontworpen. Een geweldige verassing. Ineens kwam mijn nieuwe bedrijf tot leven! De puzzelstukjes vielen in elkaar. De volgende stap is het ontwerpen van een website. Aangezien ze al jaren voor ons andere bedrijf en Koninklijke Harmonie Euterpe de website beheert en/of ontworpen heeft heb ik er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen. Dank je wel Maria en heel veel succes.

Petra Schaeffers
Eigenaresse

Melati Beauty

Maria heeft een mooie, overzichtelijke website voor mij gemaakt. Door haar uitleg en ideeën zag ik dat er veel mogelijk was en zijn we samen rond de tafel gaan zitten om een passende website voor bij mijn schoonheidssalon te maken. Altijd een snelle reactie als er iets aangepast moet worden of als ik vragen heb. En vooral een website die bij mij en mijn schoonheidssalon past! Nog altijd blij met het resultaat en haar adviezen!

Kelly van der Star
Eigenaresse