Intoappsnwebs
0
laden...
voelen, beleven, creëren
Hoe we dat doen

Het ontwikkel proces

& de (digitale) ervaring

Designing

VISUEEL GEZIEN WORDEN

Designing omvat veel verschillende vaardigheden en disciplines en slaat niet alleen op uiterlijk. Belangrijker nog is hoe het klinkt en voelt, hoe mensen erop reageren, zich ermee kunnen identificeren en hoe ze het ervaren. Designen vraagt om tijd en aandacht en precies dat krijgt het van ons.

UI-UX Design

CREATIEF UI-UX DESIGN

Design thinking is essentieel om menselijke betekenis te geven aan alle technologieën. Met een UI design (user interface) houden we rekening met de gebruiker en hoe die met de functies van een bepaalde toepassing omgaat. En met het andere, UX design (user experience), zorgen we dat het hele proces aansluit op de volledige (gevoels)ervaring.

Web- & Software ontwikkeling

WEB & SOFTWARE ONTWIKKELING

Vanuit de verschillende disciplines - branding, communicatie en technologie, ontwikkelen wij oplossingen die toekomstgericht, wendbaar en flexibel zijn voor jouw organisatie. Maatwerk dat kan worden doorontwikkeld, zodat jouw organisatie blijft groeien en blijft inspelen op de voortdurende veranderingen in de markt en bij de consument.

UI-UX Design

OPEN SOURCE

Intoappsnwebs kan in diverse Open Source CMS omgevingen ontwikkelen. CMS staat voor Content Management Systeem en biedt je de mogelijkheid om je website zelf te beheren met nieuwe content, waaronder teksten, afbeeldingen en video's. De meest populaire open source omgevingen zijn o.a. Wordpress, Joomla, Drupal en Magento2 webshops (e-commerce). Daarnaast ontwikkelen we ook graag van scratch in computertaal (HTML, CSS, PHP, Javascript e.d.) zonder CMS. Dit doen we bijvoorbeeld voor klanten die minimale aanpassingen wensen. En als het een keertje voorkomt, dan doen wij dat voor ze.

UI-UX Design

Lightspeed® SOFTWARE

Lightspeed biedt een compleet monichannel platform voor het MKB. Zowel beginnende als gevorderde (web)winkeliers starten eenvoudig een webwinkel in de veilige en snelle cloudomgeving (met eventueel realtime gekoppeld kassasysteem). Samen met retailcoach en marketeer tomfranssen.com heeft Intoappsnwebs een aantal succesvolle implementaties mogen verzorgen met de software en hardware van Lightspeed. Koppelingen met onder andere MIINTO, BOL.COM en andere affiliates zijn eenvoudig te realiseren.
Recente projecten: Nathalja.nl / Jantje Korten / Change Yourself

Web- & Software ontwikkeling

OVERIGE SERVICES

Voor een positieve systematische verandering op lange termijn gaan we samen met jou kijken wat het beste bij jou en jouw onderneming past. Met als doel impact te creëren en te vergroten bij je doelgroep(en). Hier ontwikkelen wij mooie en interessante middelen voor denk aan branding, logo & huisstijl, campagnes (social media), drukwerk (flyers, banners, brochures), visuals, infographics, illustraties, animaties, fotografie, video, films, magazines en meer...

WE CREATE

Wat jouw bedrijf uniek maakt geven wij vorm.

Met alle puntjes op de i.

VIEW
Close